La fetillera i el seu gat (equilibri) - ATM Era + inicials

Card draw simulator

Odds: 0% – 0% – 0% more
Derived from
None. Self-made deck here.
Inspiration for
None yet

Spock · 332

Potser sigui nascuda a l'Àfrica, però aquesta xamana sap moure's per tot arreu. No necessita de cap companyia per tirar endavant les seves investigacions!

Baralla "At The Moment": Només cartes de la Capsa Bàsica (original x2 o revisada), cicles de El legado de Dunwich, El camino a Carcosa, La era olvidada i els Mazos iniciales de investigador. No és apte per a nouvinguts al joc, cal haver tocat prèviament l'Arkham Horror:LCG.

Ideal tant per a jugar en solitari, com per acompanyar i donar suport a altres investigadors.

Compleix Llista de Tabús.

Estratègia
Baralla molt versàtil. Disposes de suficients cartes per dedicar-te a liquidar enemics i cercar pistes. Com que les habilitats bàsiques de Combat (3), Agilitat (3) i, sobretot, Intel·lecte (2), són baixes, la teva estratègia es basa en substituir-les per la Voluntat (5) per poder superar les proves. En aquest sentit l'ajut del Rosario sagrado serà d'agrair.

Per tal d'aprofitar el màxim possible la capacitat d'Akachi Onyele, la baralla conté 12 cartes físiques d'"Usos (càrregues)", que igualment són encanteris i ocupen un espai arcà cada una. Resula vital, conforme avanci l'escenari, tenir damunt la taula l'aliat Espíritu familiar per poder disposar de tres espais arcans. Combinada amb Portavoz de los espíritus per retornar a la mà els encanteris sense càrregues i així poder-los tornar a jugar, aconseguiràs disposar d'una zona de joc pràcticament immortal. Igualment tindràs versatilitat quan robis Espíritus airados, sense haver de patir pel fet de perdre càrregues.

A més de versàtil, aquesta és una baralla cara (64 recursos). Tot i que només tindràs una carta extractora de recursos, l'Alijo de emergencia, superaràs aquest inconvenient amb Túnica de la noche eterna, que t'abaratirà els encanteris que juguis. Igualment poder disposar de Portavoz de los espíritus damunt la taula, et donarà facilitat per recuperar recursos en cas de necessitat.

Amb un seny suficient d'entrada (8), disposaràs de Claridad mental per anar-te recuperant conforme avanci la campanya. També tindràs Analgésicos per recuperar la salut (6), a costa de perdre seny.

En cas d'emergència, tens Mirada hipnótica per cancel·lar atacs enemics, i poder infligir-los-hi mal. Com a suport en general t'acompanya Agallas i Coraje inesperado.

Tàctica
Lluitant
Tens dues cartes per Combatre que ocupen espai d'arcà: Consunción i Llama azul. Semblants en l'efecte i el preu, són diferents en el risc davant la Bossa de Caos: Consunción t'assignarà punts d'horror, mentre que Llama azul ho farà amb punts de mal, tot i que amb menor probabilitat.

Cercant
Igualment disposes de dues cartes d'arcà per a Cercar: Rito de búsqueda i Clarividencia. L'ús de Clarividencia t'anirà carregant amb punts de mal; en canvi Rito de búsqueda només et farà perdre temps, si bé resulta més cara de jugar. Decisions, decisions... En qualsevol cas, Linterna t'ajudarà a baixar el valor del vel.

Evitant
Per Evitar enemics, tindràs Verdad inefable, que també t'ocupa espai d'arcà. Amb èxit, l'enemic es menjarà 1 de mal.

Mulligan
L'objectiu és començar la partida amb Espíritu familiar, Portavoz de los espíritus i Rosario sagrado a la mà.

No passis ànsia per descartar les imprescindibles cartes de Lluita i Cerca: dins la baralla hi ha 4 cartes físiques de cada tipus i, per probabilitat, t'apareixerà una de cada grup abans d'haver-ne robat 5.

Evolució
Depenent dels investigadors que t'acompanyin, o de com s'hagi desenvolupat el primer escenari, podràs escollir dos camins per evolucionar: la Lluita o la Cerca, que aniràs combinant com consideris oportú.

Lluita
Consunción Consunción (3) 3XP
Consunción Consunción (3) 3XP
Consunción (3) Consunción (5) 2XP
Consunción (3) Consunción (5) 2XP
Llama azul Llama azul (3) 3XP
Llama azul Llama azul (3) 3XP
Llama azul (3) Llama azul (5) 2XP
Llama azul (3) Llama azul (5) 2XP

Cerca
Rite of Seeking Rite of Seeking (4) 4 XP
Rite of Seeking Rite of Seeking (4) 4 XP
Clarividencia Clarividencia (3) 3XP
Clarividencia Clarividencia (3) 3XP
Clarividencia (3) Clarividencia (5) 2XP
Clarividencia (3) Clarividencia (5) 2XP

A més, conforme avanci la campanya, pots necessitar incrementar la potència d'Evitar, o veure que et manquen recursos, o altres coses que trobaràs dins l'apartat d'Opcionals.

Opcionals
Mirada hipnótica Mirada hipnótica (2) 2XP
Mirada hipnótica Mirada hipnótica (2) 2XP
Verdad inefable Verdad inefable (3) 3XP
Verdad inefable Verdad inefable (3) 3XP
Verdad inefable (3) Verdad inefable (5) 2XP
Verdad inefable (3) Verdad inefable (5) 2XP
Alijo de emergencia Alijo de emergencia (2) 2XP
Alijo de emergencia Alijo de emergencia (2) 2XP
Agallas Agallas (2) 2XP
Agallas Agallas (2) 2XP
Túnica de la noche eterna Túnica de la noche eterna (2) 2XP
Túnica de la noche eterna Túnica de la noche eterna (2) 2XP

0 comments